bod

Vinner av ØRTK sin bloggkonkurranse for oktober ble.....



Øvre Romerike Trollingklubb startet en bloggkonkurranse i juni i år. Alle medlemmer som bidrar med innlegg på bloggen får ett lodd per innlegg. Hver måned har vi en loddtrekning hvor vi trekker månedsvinneren. Dette vil vi holde på med helt til ØRTK sitt årsmøte neste år (februar/mars).
Får å få til dette er vi avhengig av sponsorer som stiller med premier, og Villmarksbutikken stiller med premie hver annen måned. I tillegg har vi fått spons fra Shark Cannonballs og Best Marin.

På årsmøtet neste år vil det trekkes en hovedpremie som er sponset av Ursuit. Det er en valgfri Ursuit tørrdrakt til verdi kr. 10.000,- Les mer om bloggkonkurransen her: ØRTK-konkurranse

Denne måneden stiller Villmarksbutikken med en flott trollingsnelle fra Daiwa som premie. Premien er Daiwa Accudepth 47 LC til veil. pris på kr. 1199,-

Vinneren av oktober måneds bloggkonkurranse ble lodd nr. 337. Det ble skrevet av Team Fishaholic - Aleksander Degvold. Aleksander hadde hele 22 innlegg i løpet av oktober av totalt 49 godkjente innlegg. Gratulerer så mye. Premien kan hentes hos Villmarksbutikken på Jessheim.

Håper flere medlemmer poster innlegg fremover. Er det noen spørsmål angående hvordan man poster innlegg så ta kontakt med undertegnede.

Skitt fiske.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar