bod

Premie til Mjøsa Trolling Festival: Bengtssons Loge



Øvre Romerike Trollingklubb har allerede fått inn flere sponsorpremier til Mjøsa Trolling Festival (MTF). Vi kommer til å presentere på bloggen hvilke premiene klubben har fått så langt :

Bengtssons Loge i Simrishavn (Sverige) sponser MTF med 8 stk. overnattinger på deres vandrerhjem.

Litt info:
Simrishavn som lenge har vært sett på som Europas beste sted for laksetrolling tilbyr enorme yter till havs å fiska på. Til og med kystfiske etter sjøørret er i toppklasse langs Skånes kyst. Bengtssons Loge er stedet som de flesta trolling-och kystfiskere vil bo når de reiser for å fiske Østersjølaks. Det er god plass til parkere trailer og båt, samt at det er flere frysere, tørkerom m.m. Og ikke minst alle gode fiskehistorier som fortelles på kveldene. Vi kan også hjelpe til med å skaffe guidninger med noen av Nordens mest erfarne guider med tilbehør og godkjente båter.

Vi som driver Bengtssons Loge ( Patrik & Sanna) er veldig interesserte og engasjerte i fiske. Jeg, Patrik, har mange dager på Østersjøen de siste årene og lykkes bl.a. ta ”Grand Slam” på Trolling Master Bornholm 2013, så her finnes det alltid aktuelle rapporter å få.

Velkommen til trollingmetropolen Simrishamn!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar