bod

Premie i ØRTK sin bloggkonkurranse, og ny informasjon om konkurransen.


 Bloggkonkurransen!

Da er snart juni måned over. Dette er den første måneden hvor ØRTK har en bloggkonkurranse på gang. Vi har fått sponset flere premier av Villmarksbutikken på Jessheim til denne konkurransen. Premien for juni måned blir en god trollingstang. Litt usikker på om det blir Savage Gear eller Shimano Beastmaster som blir premien, men det blir i hvertfall en flott trollingstang som vinneren kan hente i Villmarksbutikkens lokaler på Jessheim.

Siden vi sparket i gang bloggkonkurransen den 2 juni har vi hatt nesten 10000 sidevisninger på bloggen. Pr. i dag er det publisert 127 innlegg i juni måned. Kan også nevne at vi i dag er 38stk. bidragsytere til bloggen. 14 av disse har bidratt med innlegg på bloggen. Hans Martin Holtet, Thore Andre Stenberg og Atle Knapp er de som har vært mest ivrige å blogge og belønnes derfor også med flere lodd i trekningen i juli.

De to best besøkte blogginnleggene er pr. i dag:

  1. "Utrolig natt!" av Atle Knapp
  2. "Wobbleren som tok ørreten på 10,4kg" av Hans Martin Holtet

Trekningen vil foregå i begynnelsen av Juli måned.

Viktig info om bloggkonkurransen: 
Fra og med neste måned så er det visse kriterier på innlegget som må oppfylles for at man skal få ett lodd i konkurransen. Blogginnlegg med kun overskrift og ett par ord vil ikke oppfylle kravene til konkurransen lenger. 

For at ditt innlegg skal telle med i konkurransen så må innlegget inneholde følgende:
  1. Overskrift (gjerne hvilken sjø du er på)
  2. Bilde
  3. Tekst på innlegget bør ligge på minst 20-30 ord.
De nye kriteriene innføres slik at vi skal få mere informative innlegg på ØRTK bloggen vår. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar